Systém kritických bodů v cukrárenské výrobě

Název práce: Systém kritických bodů v cukrárenské výrobě
Autor(ka) práce: Feriová, Lucie
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Kořánová, Helena
Oponenti práce: Hůlová, Marie
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Cílem diplomové práce je systému kritických bodů v potravinářské výrobě, především v oblasti výroby cukrářských výrobků. Systém je založen na schopnosti výrobce stanovit kritické aspekty výroby nezávadných potravin, umožňuje systematicky rozpoznávat nebezpečí a vyhodnocovat pravděpodobnost jeho výskytu během výroby. Nebezpečí představují především látky v potravině, které by mohly mít za následek negativní zdravotní efekt u spotřebitele. A následně napomáhá zlepšit účinnost kontroly. Tato koncep... zobrazit celý abstrakt
Klíčová slova: cukrárenská výroba; systém kritických bodů; HACCP
Název práce: The critical points in the confectionery manufacturing
Autor(ka) práce: Feriová, Lucie
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Kořánová, Helena
Oponenti práce: Hůlová, Marie
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The aim of thesis is a system of critical points in food production, especially in the production of confectionery products. The system is based on the ability of manufacturers to establish the critical aspects of the production of safe food, allows to systematically identify hazards and assess the probability of its occurrence during production. Danger primarily as a substance in food, which could result in adverse health effects for consumers. And subsequently helps to improve the effectivenes... zobrazit celý abstrakt
Klíčová slova: confectionery manufacturing; The critical points; HACCP

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 2. 6. 2004
Datum podání práce: 17. 12. 2004
Datum obhajoby: 9. 3. 2005
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/20902/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: