Podnikatelský plán
Název práce: | Podnikatelský plán |
---|---|
Autor(ka) práce: | Luzan, Dmitrij |
Typ práce: | Diplomová práce |
Vedoucí práce: | Krause, Josef |
Oponenti práce: | Kubelková, Karina |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | V diplomové práce je zpracován podnikatelský plán gastronomického zařízení. V práci detailně popisuji založení společnosti, analyzuji poptávku po gastronomických službách, je vypracován podrobný finanční plán. V práci je analyzováno okolí firmy, včetně vymezení hlavních dodavatelů a skupin zákazníků, je provedená SWOT analýza, výpočet čisté současné hodnoty, indexu čisté současné hodnoty, vybraných poměrových ukazatelů. |
Klíčová slova: | SWOT analýza; podnikatelský plán; výpočet bodu zvratu; čistá současná hodnota; analýza okolí; finanční plán |
Název práce: | business plan |
---|---|
Autor(ka) práce: | Luzan, Dmitrij |
Typ práce: | Diploma thesis |
Vedoucí práce: | Krause, Josef |
Oponenti práce: | Kubelková, Karina |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | My thesis is dedicated to the business plan of the gastronomic facility. The thesis describes foundation of the company, analyses demand for the gastronomic services. The financial plan is being presented as well. The thesis includes the analysis of the company's environment, suppliers and customers. SWOT analysis, net present value analysis, index of the net present value and other ratio indexes are the parts of this thesis. |
Klíčová slova: | environment analysis; gastronomic facility; SWOT analysis; business plan |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Magisterský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Ing. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra podnikové ekonomiky |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 10. 3. 2009 |
---|---|
Datum podání práce: | 25. 6. 2009 |
Datum obhajoby: | 3. 2. 2010 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/19635/podrobnosti |