Význam regionální gastronomie ve východních Čechách

Název práce: Význam regionální gastronomie ve východních Čechách
Autor(ka) práce: Oberreiterová, Renata
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Zábranská, Hana
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Tato práce pojednává o významu gastronomie v cestovním ruchu. Zaměřena je na region východních Čech, na kterém se snaží ukázat, jaký potenciál mají tradiční pokrmy a krajové produkty pro rozvoj cestovního ruchu, a z toho plynoucí rozvoj celého regionu.
Klíčová slova: východní Čechy; gastronomie; cestovní ruch
Název práce: The importance of gastronomy in the Eastern Bohemia
Autor(ka) práce: Oberreiterová, Renata
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Zábranská, Hana
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
This work deals with the importance of gastronomy in tourism. It is focused on the Eastern Bohemia region where it tries to show the potential of traditional dishes and local products for the tourism and for the whole region developement.
Klíčová slova: Eastern Bohemia; gastronomy; tourism

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra cestovního ruchu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 29. 9. 2009
Datum podání práce: 15. 12. 2009
Datum obhajoby: 21. 1. 2010
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/21648/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: