Kvalita restauračních služeb

Název práce: Kvalita reštauračných služieb
Autor(ka) práce: Tatár, Dávid
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Hůlová, Marie
Oponenti práce: Kořánová, Helena
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Táto práca porovnáva kvalitu poskytovaných služieb v dvoch konkrétnych reštauráciách v hotelových zariadeniach v Českej republike a Veľkej Británii a pomocou znakov kvality navrhuje jej možné zlepšenia. Práca prostredníctvom najmä Ishikawovho diagramu analyzuje nedostatky v hmotnej aj nehmotnej zložke poskytovaných služieb a dáva priestor na zdokonalenie. Použitý zhodný dotazník v práci hodnotí spokojnosť zákazníkov so službami v oboch reštauráciách a pomocou ich výsledkov navrhuje elimináciu nedostatkov a možné zlepšenia kvality.
Klíčová slova: kvalita služieb; Ishikawov diagram; možnosti zlepšenia; konkurencieschopnosť
Název práce: Kvalita restauračních služeb
Autor(ka) práce: Tatár, Dávid
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Hůlová, Marie
Oponenti práce: Kořánová, Helena
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Tato práce porovnává kvalitu poskytovaných služeb ve dvou konkrétních restauracích v hotelových zařízeních v České republice a Velké Británii a pomocí znaků kvality navrhuje její možné zlepšení. Práce prostřednictvím hlavně Ishikawoho diagramu analyzuje nedostatky v hmotné či nehmotné složce poskytovaných služeb a dává prostor na zdokonalení. Použitý totožný dotazník v práci hodnotí spokojenost zákazníků se službami v obou restauracích a pomoci jejich výsledků navrhuje eliminaci nedostatků a možné zlepšení kvality.
Klíčová slova: konkurenceschopnost; Ishikawův diagram; kvalita služeb; možnosti zlepšení
Název práce: Quality of the catering services
Autor(ka) práce: Tatár, Dávid
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Hůlová, Marie
Oponenti práce: Kořánová, Helena
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
This study compares the quality of services in two specific restaurants at the hotel's facilities in the Czech Republic and the United Kingdom and according to quality characters suggests possible improvements. By using Ishikawa diagram study analyses gaps in tangible and intangible components of the services and provides a possibility for efficient improvement. Used check list was same in both countries, it evaluates customer satisfaction with services and suggests methods to eliminate deficienties and possible improvements in quality.
Klíčová slova: quality of service; competitiveness; possibility of improving; Ishikawa diagram

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 24. 1. 2010
Datum podání práce: 30. 4. 2010
Datum obhajoby: 26. 5. 2010
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/25155/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: