Japonská gastronomie v Praze - analýza nabídky a poptávky

Název práce: Japonská gastronomie v Praze - analýza nabídky a poptávky
Autor(ka) práce: Almásyová, Lucie
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Valentová, Jana
Oponenti práce: Mlejnková, Lena
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Cílem bakalářské práce je v první teoretické části charakterizovat a přiblížit japonskou gastronomii a stručně vymezit základní gastronomické pojmy. Praktická část se zabývá analýzou nabídky, popisem japonských restaurací a vzhledem k poptávce zkoumá potenciál japonských restaurací v Praze.
Klíčová slova: Nabídka a poptávka; Japonské restaurace; Japonská gastronomie
Název práce: Japanese gastronomy in Prague- supply and demand
Autor(ka) práce: Almásyová, Lucie
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Valentová, Jana
Oponenti práce: Mlejnková, Lena
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The aim of the bachelor thesis is to describe a japanese cuisine and to characterize main conception of basics in gastronomy. Next part analyses supply of japanese restaurants in Prague with regard to its demand.
Klíčová slova: Japanese gastronomy; Japanese restaurants; Supply and demand

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra cestovního ruchu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 21. 2. 2010
Datum podání práce: 21. 5. 2010
Datum obhajoby: 14. 6. 2010
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/24961/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: