Podnikatelský plán

Název práce: Podnikateľský plán
Autor(ka) práce: Džatková, Zuzana
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Tyll, Ladislav
Oponenti práce: Krause, Josef
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Cieľom tejto diplomovej práce je pripraviť reálny a konkrétny podnikateľský plán pohostinského zariadenia. Teoretická časť je zameraná na problematiku podnikania, legislatívne aspekty podnikania v pohostinstve a ciele a štruktúru podnikateľského plánu. V praktickej časti je popísané založenie spoločnosti, prevádzka, marketingová stratégia, analýza makrookolia a mikrookolia podniku a analýza finančných výkazov. Ďalej sa v práci nachádza SWOT analýza a vybrané finančné ukazovatele.
Klíčová slova: podnikanie; pohostinské zariadenie; malé a stredné podniky
Název práce: Podnikatelský plán
Autor(ka) práce: Džatková, Zuzana
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Tyll, Ladislav
Oponenti práce: Krause, Josef
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Cílem této diplomové práce je připravit reálný a konkrétní podnikatelský plán pohostinského zařízení. Teoretická část je zaměřená na problematiku podnikání, legislativní aspekty podnikání v pohostinství a cíle a strukturu podnikatelského plánu. V praktické části je popsané založení společnosti, , provoz, marketingová strategie, analýza makrookolí a mikrookolí, podniku a analýza finančních výkazů. Dále se v práci nachází SWOT analýza a finanční ukazatele.
Klíčová slova: malé a střední podniky; podnikání; pohostinské zařízení
Název práce: Business plan
Autor(ka) práce: Džatková, Zuzana
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Tyll, Ladislav
Oponenti práce: Krause, Josef
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Goal of this theses is to prepare real and concrete business plan of hospitality business. Theoretical part focuses on entrepreneurial activity, legal aspects of hospitality and goals and structure of business plan. In practical part is described establishment of company, operation, marketing strategy, analysis of macro and micro environs, and analysis of financial statements. Then there is SWOT analysis and selected financial indicators.
Klíčová slova: entrepreneurship; small and middle business; hospitality

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra podnikové ekonomiky

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 16. 4. 2010
Datum podání práce: 1. 12. 2010
Datum obhajoby: 2. 2. 2011
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/26225/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: