Podnikatelský plán
Název práce: | Podnikateľský plán |
---|---|
Autor(ka) práce: | Džatková, Zuzana |
Typ práce: | Diplomová práce |
Vedoucí práce: | Tyll, Ladislav |
Oponenti práce: | Krause, Josef |
Jazyk práce: | Slovensky |
Abstrakt: | Cieľom tejto diplomovej práce je pripraviť reálny a konkrétny podnikateľský plán pohostinského zariadenia. Teoretická časť je zameraná na problematiku podnikania, legislatívne aspekty podnikania v pohostinstve a ciele a štruktúru podnikateľského plánu. V praktickej časti je popísané založenie spoločnosti, prevádzka, marketingová stratégia, analýza makrookolia a mikrookolia podniku a analýza finančných výkazov. Ďalej sa v práci nachádza SWOT analýza a vybrané finančné ukazovatele. |
Klíčová slova: | podnikanie; pohostinské zariadenie; malé a stredné podniky |
Název práce: | Podnikatelský plán |
---|---|
Autor(ka) práce: | Džatková, Zuzana |
Typ práce: | Diplomová práce |
Vedoucí práce: | Tyll, Ladislav |
Oponenti práce: | Krause, Josef |
Jazyk práce: | Slovensky |
Abstrakt: | Cílem této diplomové práce je připravit reálný a konkrétní podnikatelský plán pohostinského zařízení. Teoretická část je zaměřená na problematiku podnikání, legislativní aspekty podnikání v pohostinství a cíle a strukturu podnikatelského plánu. V praktické části je popsané založení společnosti, , provoz, marketingová strategie, analýza makrookolí a mikrookolí, podniku a analýza finančních výkazů. Dále se v práci nachází SWOT analýza a finanční ukazatele. |
Klíčová slova: | malé a střední podniky; podnikání; pohostinské zařízení |
Název práce: | Business plan |
---|---|
Autor(ka) práce: | Džatková, Zuzana |
Typ práce: | Diploma thesis |
Vedoucí práce: | Tyll, Ladislav |
Oponenti práce: | Krause, Josef |
Jazyk práce: | Slovensky |
Abstrakt: | Goal of this theses is to prepare real and concrete business plan of hospitality business. Theoretical part focuses on entrepreneurial activity, legal aspects of hospitality and goals and structure of business plan. In practical part is described establishment of company, operation, marketing strategy, analysis of macro and micro environs, and analysis of financial statements. Then there is SWOT analysis and selected financial indicators. |
Klíčová slova: | entrepreneurship; small and middle business; hospitality |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Magisterský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Ing. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra podnikové ekonomiky |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 16. 4. 2010 |
---|---|
Datum podání práce: | 1. 12. 2010 |
Datum obhajoby: | 2. 2. 2011 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/26225/podrobnosti |