Podnikatelský plán na založení restaurace
Název práce: | Podnikatelský plán na založení restaurace |
---|---|
Autor(ka) práce: | Homolková, Renata |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Kotáb, Jiří |
Oponenti práce: | Tyll, Ladislav |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Předmětem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na téma Restaurace v Českých Budějovicích. Práce je rozdělena na 2 části, na část teoretickou a praktickou. Teoretická část se věnuje základním pojmům týkajících se podnikání a obecnému popisu a struktuře podnikatelského plánu. Součástí teoretické části je také shrnutí metod pro posouzení výhodnosti investice a analýza bodu zvratu. V praktické části je sestaven kompletní podnikatelský plán Restaurace Rennie's, která plánuje své otevření na Lannově třídě v Českých Budějovicích. Praktická část se zabývá zpracováním konkrétního podnikatelského plánu, který ověří použitelnost teoretických postupů v praxi a prokáže, že je projekt realizovatelný a má šanci na úspěch. |
Klíčová slova: | podnikatelský plán; SWOT analýza; restaurace; podnikání |
Název práce: | Business Plan |
---|---|
Autor(ka) práce: | Homolková, Renata |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Kotáb, Jiří |
Oponenti práce: | Tyll, Ladislav |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The subject of this bachelor thesis is creation of business plan on restaurant in Ceske Budejovice. The thesis is divided into two parts -- theoretical and practical. The theoretical part is about basic terms, general description and structure of business concept. The theoretical part also summarizes methods for assesing the investment anvantages and the analysis of break-even point. In practical part there is written the complete business plan of Rennie's restaurant which is planned to be open in Lannova street in Ceske Budejovice. The practical part deals with specific business plan which verify the theoretical process in practise and shows that the project is viable and has chance to be succesful. |
Klíčová slova: | SWOT analysis; restaurant; business; business plan |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra podnikové ekonomiky |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 30. 11. 2010 |
---|---|
Datum podání práce: | 30. 5. 2011 |
Datum obhajoby: | 29. 6. 2011 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/29199/podrobnosti |