Charakteristika baru - analýza provozních činností

Název práce: Charakteristika baru - analýza provozních činností
Autor(ka) práce: Pilařová, Adéla
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Hrčková, Lena
Oponenti práce: -
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Práce je zaměřena na obecnou charakteristiku baru, jako jednoho z důležitých provozů veřejného stravování. Jednotlivé kapitoly jsou zaměřené na význam nápojů pro lidský organismus, legislativní podmínky podnikání, dále pak na charakteristiku baru, možnosti vzdělávání barového personálu a Českou barmanskou asociaci. Důležitou součást práce pak tvoří analýza konkurenčního prostředí kategorie bar na obvodu Prahy 1.
Klíčová slova: -

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra cestovního ruchu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 17. 7. 2006
Datum podání práce: 17. 7. 2006
Datum obhajoby: 5. 9. 2006
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/3307/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: