Charakteristika stravovacího úseku hotelu

Název práce: Charakteristika stravovacího úseku hotelu
Autor(ka) práce: Faltejsková, Zuzana
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Kondrashov, Alexey
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Tato práce řeší problematiku hotelového provozu, přičemž je důraz kladen především na stravovací úsek. Součástí práce je teoretická část vymezující základní pojmy v oblasti ubytovacích a stravovacích služeb, které jsou posléze využity v praktické části zabývající se charakteristikou Parkhotelu Praha. Na základě analýzy hotelu, jeho stravovacího úseku a konkurence jsou stanoveny silné a slabé stránky. Práce je poté zakončena konkrétními návrhy na zlepšení do budoucna.
Klíčová slova: ubytovací služby; cestovní ruch; stravovací služby; stravovací úsek hotelu
Název práce: The Characteristic of chosen hotel Food&Beverage
Autor(ka) práce: Faltejsková, Zuzana
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Kondrashov, Alexey
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
This thesis deals with the issues of hotel services with emphasis on the Food&Beverage. In the theoretical part of the thesis the terms of accommodation and catering services are being defined. These terms are then used in the practical part that analyzes the Parkhotel Praha. Based on the analysis of the hotel, its Food&Beverage, and competition, the strengths and weaknesses are determined with the proposed solutions for the future improvement.
Klíčová slova: catering services; Food&Beverage; tourism; accommodation services

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra cestovního ruchu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 19. 10. 2011
Datum podání práce: 15. 5. 2012
Datum obhajoby: 8. 6. 2012
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/33717/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: