Uvedení produktové řady na český potravinový trh

Název práce: Uvedení produktové řady na český potravinový trh
Autor(ka) práce: Langerová, Anna
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Halík, Jaroslav
Oponenti práce: Kvinta, Zdeněk
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Bakalářská práce se zaměřuje na uvedení produktové řady na potravinový trh v České republice. Zejména se soustředí na prémiovou řadu společnosti Dr. Oetker, která se nazývá Premium Puding. Práce je rozdělena do tří kapitol. V první části jsou popsány teoretické pojmy, které se týkají targetingu a positioningu, marketingového mixu produktu, vývoje nových produktů a konkurenční a SWOT analýzy. Druhá kapitola pojednává o samotné společnosti Dr. Oetker a následně se soustředí na Premium Puding a jeho analýzu. V poslední kapitole jsou zmíněny výsledky rozboru a případná doporučení.
Klíčová slova: SWOT analýza; produktová řada; Dr. Oetker
Název práce: Launch of the product line on the Czech food market
Autor(ka) práce: Langerová, Anna
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Halík, Jaroslav
Oponenti práce: Kvinta, Zdeněk
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The bachelor thesis focuses on launch of product line on the food market in Czech republic. It mainly focuses on premium line of Dr. Oetker brand which is called Premium Puding. The thesis is divided into three basic chapters. The first part describes the theoretical concepts relating to targeting and positioning, product marketing mix, a new product development and competitive and SWOT analysis. The second chapter dicusses the company itself and concetrates on Premium Puding and its analysis. The last chapter describes the results of analysis and some recommendation.
Klíčová slova: product line; Dr. Oetker; SWOT analysis

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra mezinárodního podnikání

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 9. 4. 2015
Datum podání práce: 1. 5. 2016
Datum obhajoby: 26. 5. 2016
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/52595/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: