Podnikatelský plán v oblasti rychlého občerstvení
Název práce: | Podnikatelský plán v oblasti rychlého občerstvení |
---|---|
Autor(ka) práce: | Hýbl, Jan |
Typ práce: | Diplomová práce |
Vedoucí práce: | Hartman, Ladislav |
Oponenti práce: | Habrmanová, Blanka |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Cílem této diplomové práce je zpracovat podnikatelský plán pro nově vznikající podnikatelský subjekt v oblasti rychlého občerstvení. Hlavním cílem podnikatelského plánu je posoudit proveditelnost a reálnost daného záměru. Práce je rozdělena na dvě základní části. První z těchto částí je část teoretická, která nejprve seznamuje s podnikatelskou činností a podnikáním malých a středních podniků v ČR. Následně se věnuje popisu hlavních zásad, metod a přístupů pro zpracování, včetně charakteristiky jednotlivých části podnikatelského plánu. V praktické části je zhotoven kompletní podnikatelský plán pro daný projekt, který čerpá z teoretických východisek uvedených v první části práce. V závěru práce je podnikatelský záměr autorem vyhodnocen. |
Klíčová slova: | finanční plán; rychlé občerstvení; podnikatelský plán |
Název práce: | Fast Food Restaurant Business Plan |
---|---|
Autor(ka) práce: | Hýbl, Jan |
Typ práce: | Diploma thesis |
Vedoucí práce: | Hartman, Ladislav |
Oponenti práce: | Habrmanová, Blanka |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The aim of this diploma thesis is to execute a business plan for a business in the field of fast foods. The main goal of the business plan is to evaluate feasibility and practicability of this project. The master thesis is divided into two main sections: a theoretical and practical one. The first part describes the entrepreneurship, small & medium enterprises in Czech Republic and a business plan. Moreover, it focuses on theoretical background that consists of principles, methods and approaches that should be respected when writing a business plan. In addition, it describes parts of a business plan. The second part deals with the business plan for the project itself that is based on the theoretical background. The evaluation of this business idea in terms of its aspects is then provided. |
Klíčová slova: | financial plan; fast food; business plan |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Magisterský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Ing. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra podnikání |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 2. 5. 2016 |
---|---|
Datum podání práce: | 12. 12. 2016 |
Datum obhajoby: | 1. 2. 2017 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/57518/podrobnosti |