Zajištění kvality biopotravin v České republice a ve Španělsku

Název práce: Zajištění kvality biopotravin v České republice a ve Španělsku
Autor(ka) práce: Lindišová, Jana
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Chvojková, Helena
Oponenti práce: Hůlová, Marie
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Cílem práce je objasnit legislativní úpravu a způsob zajištění kontroly bioprodukce v České republice a ve Španělsku a nastínit pravidla užívání značky kvality BIO. Diplomová práce je podložena průzkumem nabídky bioprodejen v Praze.
Klíčová slova: biopotraviny; danone; zemědělství; kvalita; ekologický; bio

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 22. 1. 2008
Datum podání práce: 22. 1. 2008
Datum obhajoby: 20. 2. 2008
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/8047/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: