Podnikatelský plán pekařství

Název práce: Podnikatelský plán pekařství
Autor(ka) práce: Jirků, Petr
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Krause, Josef
Oponenti práce: Kubíčková, Klára
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Cílem této bakalářské práce je sestavení konkrétního podnikatelského plánu na pekařství se sortimentem pečiva z celozrnné mouky a zjistit, zda je projekt výhodný k realizaci. První část práce se věnuje teorii. Popisuje základní pojmy podnikání, rozebírá strukturu podnikatelského plánu a objasňuje zásady při jeho vypracování. Vysvětluje také specifické požadavky na podnikání v tomto oboru. Druhá část je orientovaná prakticky a aplikuje teoretické poznatky z první části. Obsahuje sestavený podnikatelský plán včetně účelu dokumentu, popisu podnikatelské příležitosti, cílů firmy, potenciálních trhů, analýzy konkurence, marketingové a obchodní strategie, realizačního projektového plánu a finančního plánu. Práce je přínosná tím, že slouží jako podklad pro rozhodnutí, zda vstoupit na tento trh.
Klíčová slova: investice; pekařství; podnikání; podnikatelský plán; celozrnné výrobky
Název práce: Business plan
Autor(ka) práce: Jirků, Petr
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Krause, Josef
Oponenti práce: Kubíčková, Klára
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The aim of this bachelor thesis is to create a business plan of a bakery with selection of wholemeal bread and to find out whether the project is suitable to implement in the reality. The first part is theoretical. It describes the basic terms of entrepreneurship, structure of a business plan and clarifies principles that should be used during the creation process. It also includes specific requirements for starting a business in this field of industry. The second part is practical and applies the theoretical knowledge into practise. It covers a created business plan including the purpose of the document, description of the opportunity, corporate goals, potential markets, competition analysis, marketing and sales strategy, realization project plan and financial plan. The work´s contribution is the fact, it can be used for making the decision whether enter this market.
Klíčová slova: Business plan; Entrepreneurship; wholemeal bread; bakery; investment

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra strategie

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 22. 9. 2016
Datum podání práce: 20. 4. 2017
Datum obhajoby: 2. 6. 2017
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/58670/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: