Podnikatelský plán pro založení kavárny
Název práce: | Podnikatelský plán pro založení kavárny |
---|---|
Autor(ka) práce: | Roudná, Tereza |
Typ práce: | Diplomová práce |
Vedoucí práce: | Vávrová, Hana |
Oponenti práce: | Štamfestová, Petra |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro založení kavárny spojené s coworkingovým centrem v Praze. Podnikatelský plán má za úkol prověřit realizovatelnost a finanční náročnost projektu a sloužit zakladatelům jako podklad pro reálné založení podniku. Teoretická část se věnuje základním pojmům, jednotlivým částem podnikatelského plánu a problematice týkající se coworkingových center. V praktické části je zahrnut samotný podnikatelský plán. Pozornost je věnována především popisu podnikatelské příležitosti, analýze konkurence, analýze podnikového okolí, marketingovému a finančnímu plánu a situační analýze. V závěru je zhodnocena celá práce, naplnění daného cíle a doporučení pro zakladatele. |
Klíčová slova: | Podnikatelský plán; kavárna; coworkingové centrum |
Název práce: | Coffeehouse business plan |
---|---|
Autor(ka) práce: | Roudná, Tereza |
Typ práce: | Diploma thesis |
Vedoucí práce: | Vávrová, Hana |
Oponenti práce: | Štamfestová, Petra |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The aim of this diploma thesis is to prepare a business plan for the establishment of a coffeehouse connected with a coworking center. The task of this business plan is to check the feasibility and financial cost of the project and be used as a basis for the real establishment of the enterprise. The theoretical part deals with basic concepts related to entrepreneurship, individual parts of the business plan and issues related to coworking centers. The practical part includes the business plan itself. Attention is paid mainly to the description of business opportunities, competition analysis, business environment analysis, marketing and financial plan, and threat and opportunity analysis. In conclusion, the whole work is evaluated, the fulfillment of the given goal and the recommendation for the founder. |
Klíčová slova: | Business plan; coworking center; Coffeehouse |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Magisterský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Ing. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra strategie |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 23. 11. 2016 |
---|---|
Datum podání práce: | 30. 4. 2017 |
Datum obhajoby: | 13. 6. 2017 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/59752/podrobnosti |