Franchising jako metoda vstupu na trh
| Název práce: | Franchising jako metoda vstupu na trh |
|---|---|
| Autor(ka) práce: | Švábová, Karolína |
| Typ práce: | Bakalářská práce |
| Vedoucí práce: | Turnerová, Lenka |
| Oponenti práce: | - |
| Jazyk práce: | Česky |
| Abstrakt: | Předkládaná bakalářská práce se zabývá franchisingem jako metodou vstupu na trh. Je rozdělena do dvou částí. V první - teoretické - popisuje historii, pojmy, definici, zásady a typy franchisingu. Druhá - praktická - se pak soustředí na příklad konkrétní firmy, která expanduje na nové trhy pomocí franchisingu. Je jí firma Yves Rocher.
Cílem práce je analyzovat vhodnost franchisingového konceptu na příkladu firmy Yves Rocher. |
| Klíčová slova: | franchisant; franchisor; podnikání; Yves Rocher; franchising |
| Název práce: | Franchising as a Method of the Market Entry |
|---|---|
| Autor(ka) práce: | Švábová, Karolína |
| Typ práce: | Bachelor thesis |
| Vedoucí práce: | Turnerová, Lenka |
| Oponenti práce: | - |
| Jazyk práce: | Česky |
| Abstrakt: | |
| Klíčová slova: |
| Název práce: | - |
|---|---|
| Autor(ka) práce: | Švábová, Karolína |
| Typ práce: | Bakalářská práce |
| Vedoucí práce: | Turnerová, Lenka |
| Oponenti práce: | - |
| Jazyk práce: | Česky |
| Abstrakt: | |
| Klíčová slova: |
Informace o studiu
| Studijní program / obor: | Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod |
|---|---|
| Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
| Přidělovaná hodnost: | Bc. |
| Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
| Fakulta: | Fakulta mezinárodních vztahů |
| Katedra: | Katedra obchodního podnikání a komerčních komunikací |
Informace o odevzdání a obhajobě
| Datum zadání práce: | 22. 6. 2008 |
|---|---|
| Datum podání práce: | 22. 6. 2008 |
| Datum obhajoby: | 18. 8. 2008 |
| Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/10078/podrobnosti |