Podnikatelský plán asijské restaurace
Název práce: | Podnikatelský plán asijské restaurace |
---|---|
Autor(ka) práce: | Do Minh, Vu |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Srpová, Jitka |
Oponenti práce: | Kűchler, Jiří |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Primárním cílem této bakalářské práce je sestavit podnikatelský plán založení asijské restaurace, která se bude nacházet ve městě Františkovy Lázně. Následně pak vyhodnotit, zda je možné tento podnikatelský záměr, za podmínek uvedených v podnikatelském plánu, realizovat. Dalším cílem je pak nalézt odpovědi na výzkumné otázky, které jsou formulovány v úvodu. Celková práce je standardně rozdělena na dvě části, a to na teoretickou a praktickou. Teoretická obsahuje základní informace o podnikání a obecný popis vybrané struktury podnikatelského plánu. Praktická je pak aplikací vybrané struktury podnikatelského plánu na konkrétní podnikatelský záměr. V závěru bakalářské práce budou nalezeny odpovědi na výzkumné otázky a vyhodnoceno, zda je tento podnikatelský záměr proveditelný. |
Klíčová slova: | podnikatelský záměr; Podnikatelský plán; asijská restaurace; asijská kuchyně; lázeňské město |
Název práce: | Business plan of Asian restaurant |
---|---|
Autor(ka) práce: | Do Minh, Vu |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Srpová, Jitka |
Oponenti práce: | Kűchler, Jiří |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The primary goal of this bachelor thesis is to draw up a business plan for establishing an Asian restaurant, which will be located in Františkovy Lázně. Subsequently, to evaluate whether it is possible to implement this business intention, under the conditions specified in the business plan. Another goal is to find answers to research questions that are formulated in the introduction. The thesis is standardly divided into two parts, the theoretical part and the practical part. The theoretical part contains basic information about business and general description of selected business plan structure. The practical part is the application of the selected business plan structure to a specific business intention. The conclusion of the bachelor thesis, contains answers to research questions and evaluation of whether this business plan will be feasible. |
Klíčová slova: | Business Plan; Asian Restaurant; Asian Cuisine; Business Intention; Spa Town |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra podnikání |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 14. 1. 2019 |
---|---|
Datum podání práce: | 10. 5. 2019 |
Datum obhajoby: | 10. 6. 2019 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/68272/podrobnosti |