Podnikatelský plán založení bistra

Název práce: Podnikatelský plán založení bistra
Autor(ka) práce: Do Duc, Hieu
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Srpová, Jitka
Oponenti práce: Kűchler, Jiří
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu založení bistra, které se specializuje na plněné asijské knedlíčky. Dalším cílem je zhodnocení a ověření proveditelnosti a podnikatelského záměru. V teoretické části práce jsou popsány základní pojmy a všechny kroky potřebné k sestavení podnikatelského plánu. Praktická část práce se věnuje samotnému podnikatelského plánu ve vybrané struktuře pro podnik „Yumpling Bistro“, na základě zpracované teoretické. V této části je mimo jiné shrnuta podnikatelská příležitost, marketingová strategie, a také je zde věnována pozornost finančnímu plánu s různými scénáři výnosů a nákladů.
Klíčová slova: plán; bistro; knedlíčky; podnikání; asijská gastronomie; podnikatelský
Název práce: Business Plan of a bistro
Autor(ka) práce: Do Duc, Hieu
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Srpová, Jitka
Oponenti práce: Kűchler, Jiří
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The aim of this paper is creating a business plan of a bistro, which specializes mainly on filled dumplings know across Asia. The main goal of the business plan is an assessment of the feasibility and viability of the intention of opening the business. The business plan is split into two parts: the theoretical part and the business plan itself. The first part reviews various theories of entrepreneurship and business plan. The business plan of a „Yumpling Bistro“ follows a standard structure, based on the theoretical part, and summarizes the business opportunity, marketing strategy and financial plan split into different scenarios of costs and revenues.
Klíčová slova: entrepreneurship; bistro; dumplings; plan; asian gastronomy; Business

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra podnikání

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 3. 10. 2018
Datum podání práce: 12. 5. 2019
Datum obhajoby: 10. 6. 2019
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/67117/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: