Podnikatelský plán - zdravé jídlo restaurace

Název práce: Business plan - healthy food restaurant
Autor(ka) práce: Gasanov, Gasan
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Habrmanová, Blanka
Oponenti práce: Kűchler, Jiří
Jazyk práce: English
Abstrakt:
The aim of this bachelor thesis is to create a comprehensive business plan for launching a healthy quick service restaurant called “Slices” as well as to assess its viability on the Russian market. The business plan is divided into theoretical and practical parts. The theoretical part was to create a strong and solid framework based on academic literature, while the practical part was aimed at the implementation of learned principles in practice. The purpose of the plan is to assess all the market features, determine attractiveness and the level of competition within the industry, select target audiences and determine key stakeholders. Based on these analyses the most appropriate marketing strategy and communicational channels will be selected. Moreover, a detailed financial plan will show the level of investments required for a successful start and running of the company.
Klíčová slova: Entrepreneurship; Fast food industry ; Healthy food; Business Plan
Název práce: Podnikatelský plán - zdravé jídlo restaurace
Autor(ka) práce: Gasanov, Gasan
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Habrmanová, Blanka
Oponenti práce: Kűchler, Jiří
Jazyk práce: English
Abstrakt:
Cílem této bakalářské práce je vytvořit ucelený podnikatelský plán pro spuštění zdravé rychlé servisní restaurace s názvem „Řezy“ a zhodnotit její životaschopnost na ruském trhu. Podnikatelský záměr je rozdělen na teoretickou a praktickou část. Teoretická část měla vytvořit silný a pevný rámec založený na akademické literatuře, zatímco praktická část byla zaměřena na implementaci naučených principů v praxi. Účelem plánu je posoudit všechny rysy trhu, určit atraktivitu a úroveň konkurence v rámci odvětví, vybrat cílové skupiny a určit klíčové zainteresované strany. Na základě těchto analýz budou vybrány nejvhodnější marketingové strategie a komunikační kanály. Podrobný finanční plán navíc ukáže úroveň investic potřebných pro úspěšný start a provoz společnosti.
Klíčová slova: Podnikatelský plán; Průmysl rychlého občerstvení; Podnikání

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Corporate Finance and Management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra podnikání

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 20. 11. 2018
Datum podání práce: 13. 5. 2019
Datum obhajoby: 4. 6. 2019
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/67784/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: