Podnikatelský plán založení shisha lounge
Název práce: | Podnikatelský plán založení shisha lounge |
---|---|
Autor(ka) práce: | Žemba, Jaroslav |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Müllerová, Jana |
Oponenti práce: | Mísař, Jan |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Cílem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu nového shisha baru.Hlavním cílem je posouzení reálnosti a proveditelnosti plánu a jeho záměru. Důvěryhodnostzmíněného plánu bude doložena analýzou mikroprostředí, mj. trhu, dodavatelů, prostředí ataké výzkumem vymezeného segmentu zákazníků. Bakalářská práce je rozdělena na celkemtři části. První je část teoretická, která interpretuje obecné informace podnikatelského plánu.Seznamuje se zásadami plánu, jeho strukturou a různými specifiky podnikání shisha baru.Druhá část obsahuje data a metody výzkumu, popisuje výzkumné otázky, metody provedení avýsledky provedeného výzkumu. Ve třetí, praktické části, je představen konkrétnípodnikatelský plán, který obsahuje veškeré nezbytné informace, analýzy a projekce prozahájení podnikatelské činnosti. Závěr práce je zhodnocení podnikatelského plánu autorem. |
Klíčová slova: | hookah; shisha; lounge; dýmka; bar; plán; podnik |
Název práce: | The Business Plan for shisha lounge |
---|---|
Autor(ka) práce: | Žemba, Jaroslav |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Müllerová, Jana |
Oponenti práce: | Mísař, Jan |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The main aim of this thesis is to create a business plan for a new shisha bar. Main goal of this business plan is to consider and evaluate feasibility and practicality of this project. The credibility will be guaranteed by various analyses of microenvironment – market, suppliers, competitive businesses and customer research. Thesis is divided into three parts. The first theoretical part interprets general information regarding the business plan concepts. Provides principles and main structure of this entrepreneurship plan. The second part, focused on methodology, consists of defining used methods and description of research. Final practical part is formed by concrete business plan with implementation of the analyses mentioned above. |
Klíčová slova: | hookah; lounge; shisha; waterpipe; bar; plan; business |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra podnikání |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 19. 11. 2018 |
---|---|
Datum podání práce: | 13. 5. 2019 |
Datum obhajoby: | 10. 6. 2019 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/67772/podrobnosti |