Podnikatelský plán
Název práce: | Podnikatelský plán |
---|---|
Autor(ka) práce: | Stoklasová, Anna |
Typ práce: | Diplomová práce |
Vedoucí práce: | Müllerová, Jana |
Oponenti práce: | Habrmanová, Blanka |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Výstupem této diplomové práce je sestavený podnikatelský plán zabývající se prodejem těstovinových brček v designovém obalu, s cílem zhodnocení životaschopnosti celého podnikatelského záměru. V první teoretické části je popsán odborný postup při sestavování plánu a jeho struktura. Jako metodologický výzkum byl použit kvantitativní pohovor focus group, který zhodnotí produkt očima potencionálních zákazníků. V praktické části je zpracován samotný podnikatelský plán, který je tvořen mnoha oblastmi jako analýzou trhu a zákazníků, marketingovou strategií i finančním plán. Nejsou opomenuta ani rizika spojená s podnikáním a shrnující SWOT analýza. V samotném závěru se vyskytuje zhodnocení celého projektu i jeho výnosnosti. |
Klíčová slova: | těstovinová brčka; ekologie; slámky; podnikatelský plán; životní prostředí; e-shop |
Název práce: | Business Plan |
---|---|
Autor(ka) práce: | Stoklasová, Anna |
Typ práce: | Diploma thesis |
Vedoucí práce: | Müllerová, Jana |
Oponenti práce: | Habrmanová, Blanka |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The outcome of this diploma thesis is to create a business plan about the sale of pasta straws in a design package, with the aim of evaluating the viability of the business plan. The first theoretical part describes the professional process of drawing up the plan and its structure. As methodological research has been used quantitative focus group interview, which will evaluate the product through the eyes of potential customers. In the practical part is the actual business plan, which consists of many areas such as market and customer analysis, marketing strategy and financial plan. Business risks and SWOT analysis are not omitted either. At the very end, there is an evaluation of the whole project and its profitability. |
Klíčová slova: | pasta straws; ecology; straws; business plan; environment; e-shop |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Arts Management |
---|---|
Typ studijního programu: | Magisterský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Ing. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra podnikání |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 1. 3. 2019 |
---|---|
Datum podání práce: | 28. 8. 2019 |
Datum obhajoby: | 12. 9. 2019 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/69354/podrobnosti |