Marketingová strategie společnosti Fat Cat Pub & Brewery
Název práce: | Marketingová strategie společnosti Fat Cat Pub & Brewery |
---|---|
Autor(ka) práce: | Havelková, Adéla |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Volfová, Jitka |
Oponenti práce: | Sadílek, Tomáš |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Tématem této bakalářské práce je marketingová strategie společnosti, kterou představuje restaurace Fat Cat Pub & Brewery. Cílem práce je zhodnotit aktuální marketingovou strategii restaurace a na základě provedených analýz navrhnout vylepšení do budoucna. Bakalářská práce je rozdělena na tři části, část teoretickou, část praktickou a část návrhů a doporučení. V teoretické části jsou popsány základní marketingové termíny, marketingové prostředí a analýzy, které jsou využity v praktické části. V praktické části bakalářské práce je uvedena analyzovaná společnost a její charakteristika. Následně je využita PESTLE analýza, Porterův model pěti sil, ABC analýza a BCG matice. Závěrem jsou veškeré provedené analýzy shrnuty ve SWOT analýze. Poslední část práce obsahuje návrhy a doporučení. |
Klíčová slova: | BCG matice; PESTLE analýza; marketingová strategie; SWOT analýza; marketingový mix |
Název práce: | Marketing Strategy of Company Fat Cat Pub & Brewery |
---|---|
Autor(ka) práce: | Havelková, Adéla |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Volfová, Jitka |
Oponenti práce: | Sadílek, Tomáš |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The topic of the bachelor thesis is marketing strategy of a company, which is presented by restaurant Fat Cat Pub & Brewery. Main objective of this work is to analyse current marketing strategy. Suggestions are presented in the last part of this work, based on the results obtained from several analyses. The bachelor thesis is divided into 3 parts, theoretical, practical, and part of suggestions and recommendations. In theoretical part fundamental marketing terms, marketing environment and analyses are described. Restaurant Fat Cat Pub & Brewery is described in the beginning of a practical part. Followed by use of PESTLE analysis, Porter model of five forces, ABC analysis and BCG matrix. In conclusion, all previous analyses are put together into SWOT analysis. Final part includes suggestions and recommendations. |
Klíčová slova: | BCG matrix; marketing strategy; PESTLE analysis; SWOT analysis; marketing mix |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta mezinárodních vztahů |
Katedra: | Katedra obchodního podnikání a komerčních komunikací |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 18. 9. 2019 |
---|---|
Datum podání práce: | 24. 4. 2020 |
Datum obhajoby: | 29. 5. 2020 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/70517/podrobnosti |