Loajalita ke značce v restauračním průmyslu: význam celkového prospěchu pro zákazníka
Název práce: | Brand loyalty in the restaurant industry: The importance of total customer benefit |
---|---|
Autor(ka) práce: | Shumilova, Polina |
Typ práce: | Diploma thesis |
Vedoucí práce: | Machek, Martin |
Oponenti práce: | Kolouchová, Daniela |
Jazyk práce: | English |
Abstrakt: | This thesis is devoted to the recent trends in building relationships with customers based on forming their loyalty in the restaurant industry. In the work the recent trends and technologies in marketing of restaurant business were defined and the importance of brand in the total process of business development for stimulating growth of sales was emphasized. Based on the conducted survey, the author states out which of the components of total consumer benefit is the most significant in building a brand loyalty in the restaurant industry in Prague. The thesis provides strategies of customer relationship management based on given results. |
Klíčová slova: | customer benefit; restaurant industry; brand loyalty; marketing |
Název práce: | Loajalita ke značce v restauračním průmyslu: význam celkového prospěchu pro zákazníka |
---|---|
Autor(ka) práce: | Shumilova, Polina |
Typ práce: | Diplomová práce |
Vedoucí práce: | Machek, Martin |
Oponenti práce: | Kolouchová, Daniela |
Jazyk práce: | English |
Abstrakt: | Tato práce je věnována současným trendům v budování vztahů se zákazníky na základě utváření jejich loajality v restauračním průmyslu. V práci byly definovány současné trendy a technologie v oblasti marketingu restauračních služeb a byl zdůrazněn význam značky v celkovém procesu rozvoje podnikání pro stimulaci růstu tržeb. Na základě provedeného průzkumu autor uvádí, které ze složek celkového prospěchu pro spotřebitele jsou nejvýznamnější při budování věrnosti značce v restauračním průmyslu v Praze. Diplomová práce poskytuje strategie řízení vztahů se zákazníky na základě daných výsledků. |
Klíčová slova: | výhoda pro zákazníka; marketing; loajalita značce; restaurační průmysl |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Management |
---|---|
Typ studijního programu: | Magisterský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Ing. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra marketingu |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 30. 11. 2019 |
---|---|
Datum podání práce: | 13. 5. 2020 |
Datum obhajoby: | 18. 6. 2020 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/71891/podrobnosti |