Podnikatelský plán ovocného baru
Název práce: | Podnikatelský plán ovocného baru |
---|---|
Autor(ka) práce: | Do, Lam Trinh |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Dvořáček, Jiří |
Oponenti práce: | Mikovcová, Hana |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Tato bakalářská práce se zabývá vyhotovením podnikatelského plánu smoothie baru. Tento podnik se bude nacházet v České republice a bude sloužit jako podklad pro otevření plánované firmy či k získání potencionálních investorů. Teoretická část obsahuje oblasti ze základních pojmů v podnikatelské činnosti. Zároveň popisuje výběr způsobu plánování, což může být vytvoření klasického podnikatelského plánu či zkrácená verze modelu Lean Canvas. V rámci praktické části se bude zabývat vytvořením celistvého podnikatelské plánu, který zahrnuje stanovení cílů firmy, provedení analýzy trhu a konkurence, tvorbu plánu, marketingového a finančního plán a dalších klíčových aspektů, které jsou nezbytné pro úspěšné provedení podnikatelského záměru. Hlavním cílem práce je zodpovězení otázek k vytvoření podnikatelského plánu pro založení budoucího smoothie baru se všemi jeho náležitostmi. |
Klíčová slova: | podnikatelský plán; podnikání; smoothie |
Název práce: | Business plan of smoothie bar |
---|---|
Autor(ka) práce: | Do, Lam Trinh |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Dvořáček, Jiří |
Oponenti práce: | Mikovcová, Hana |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | This bachelor's thesis deals with the compilation of a business plan for a smoothie bar located in Czech Republic, which will be used as a guide for opening a new company or acquiring potential investors. The theoretical part of the business plan describes basic concepts of business activities and method selection between creation of a classic business plan or shorter version of the Lean Canvas model. The practical part focuses on creating a complete business plan containing business target, analysis of market, competition, plan, marketing, financial plan, and other aspects such as the successful implementation of the business plan. Main goal of the thesis is to guide through the creation of a business used for establishing a future smoothie bar with all its essentials. |
Klíčová slova: | smoothie; business plan; business |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra strategie |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 18. 10. 2021 |
---|---|
Datum podání práce: | 15. 5. 2023 |
Datum obhajoby: | 21. 6. 2023 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/78409/podrobnosti |