Analýza spokojenosti zákazníků ve vybraném restauračním zařízení

Název práce: Analýza spokojenosti zákazníků ve vybraném restauračním zařízení
Autor(ka) práce: Havlasová, Eva
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Oberhel, Martin
Oponenti práce: Bednářová, Martina
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Tato práce se zabývá problematikou spokojenosti zákazníka v restauračním zařízení U Vnuka. Zaměřením práce je vykonat marketingový výzkum v této vybrané restauraci. Hlavní klíčová slova jsou marketingový výzkum, zákazník, spokojenost zákazníka a dotazníkové šetření. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části, první polovina se věnuje teoretickým stránkám problematiky. Zahrnuje poznatky o marketingovém výzkumu, dotazníkovém šetření a o zákazníkovi, a sním spojenou spokojenost zákazníka. V druhé části bakalářské práce je popsaný samotný výzkum, jeho cíle, postupy a jednotlivé kroky. Závěr práce se věnuje shrnutí výsledků celého výzkumu, ale také dodává doporučení majiteli restaurace.
Klíčová slova: Zákazník; Spokojenost zákazníka; Dotazník; Marketingový výzkum
Název práce: Analysis of customers satisfaction in a selected restaurant facility
Autor(ka) práce: Havlasová, Eva
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Oberhel, Martin
Oponenti práce: Bednářová, Martina
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
This thesis deals with customer satisfaction in restaurant named U Vnuka. The aim of bachelor thesis is to make marketing research in this chosen restaurant. The main keywords are marketing research, customer, customer satisfaction and questionnaire research. This thesis is composed from two parts. The first one desribes theoretical basis of chosen theme. It involves knowledge about marketing research, questionnaire research, customer and customer satisfaction. The second part describes research itself, its aims, procedure and single steps. The end is dedicated to conclusion of the whole research and also gives some recommendations to the owner of the restaurant.
Klíčová slova: Customer; Customer satisfaction; Marketing research; Questionnaire

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta managementu
Katedra: Katedra exaktních metod

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 6. 9. 2016
Datum podání práce: 30. 4. 2017
Datum obhajoby: 2. 6. 2017
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/59851/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: