Podnikatelský plán
Název práce: | Podnikatelský plán |
---|---|
Autor(ka) práce: | Serebrennikova, Daria |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Müllerová, Jana |
Oponenti práce: | Mísař, Jan |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Cílem této bakalářské práce je sestavit podnikatelský plán kavárny, jehož důvěryhodnost bude zaručena jak analýzami trhu, konkurence a dodavatelů tak i provedením marketingového výzkumu pro vymezení nejvhodnější marketingové strategie. Bakalářská práce je rozdělená do třech částí. V první teoretické části jsou popsány obecné informace: zásady pro zpracování, struktura podnikatelského plánu a specifika podnikání v kavárenství. Druhá metodologická část je věnována popisu metod provedeného výzkumu. Ve třetí praktické části je sepsán samostatný podnikatelský plán, jehož obsahem jsou kompletní informací související s zahájením podnikání: charakteristika produktu a vlastníka, analýza trhu a zákazníků, analýza konkurence a dodavatelů, personální zabezpečení a marketing, finanční plán apod. |
Klíčová slova: | kavárenství; výzkum; kavárna; Podnikatelský plán |
Název práce: | The Business Plan |
---|---|
Autor(ka) práce: | Serebrennikova, Daria |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Müllerová, Jana |
Oponenti práce: | Mísař, Jan |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The main aim of this thesis is to create a business plan of café, whose credibility will be guaranteed as by market analysis, cempetitive and supplier analysis so by implementation of marketing research in order to define the most convenient marketing strategy. The bachelor’s thesis is devided in three parts. The first theoretical part is formed on basis of theoretical information: principles and main points of structure of the business plan. The part of metodology consist of research‘s description a defining of used methods. The practical part is formed by own business plan, which contains description of the product and owner, market and customer analysis, competitor and suppliers analysis, human resources and marketing, risks and financial analysis |
Klíčová slova: | café industry; research; café; Business plan |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra podnikání |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 30. 11. 2017 |
---|---|
Datum podání práce: | 14. 5. 2018 |
Datum obhajoby: | 6. 6. 2018 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/64078/podrobnosti |