Analýza motivačních faktorů zaměstnanců kaváren s výběrovou kávou a navržení motivační strategie v kontextu pandemie COVID 19
Název práce: | Analýza motivačních faktorů zaměstnanců kaváren s výběrovou kávou a navržení motivační strategie v kontextu pandemie COVID 19 |
---|---|
Autor(ka) práce: | Jáně, Šimon |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Říhová, Gabriela |
Oponenti práce: | Šmíd, David |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Bakalářská práce pracuje s odbornými znalostmi o motivaci, pracovní motivaci, pracovní spokojenosti a fluktuaci zaměstnanců v kontextu pohostinství v době pandemie COVID 19. Práce si dává za úkol vytvoření popisu a vytvoření profilu zaměstnance kaváren s výběrovou kávou s popisem hierarchie motivačních faktorů za účelem vypracování motivační strategie pro tyto specifické zaměstnance. Dílčím cílem práce je odpovědět na otázku, jaké změny způsobila pandemie COVID 19 v této konkrétní oblasti pohostinství, které bylo pandemií kriticky zasaženo. |
Klíčová slova: | motivační faktory; spokojenost se zaměstnáním; pandemie COVID 19; pohostinství |
Název práce: | Analysis of motivational factors of employees of cafes with speciality coffee and design of motivational strategy in the context of the COVID 19 pandemic |
---|---|
Autor(ka) práce: | Jáně, Šimon |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Říhová, Gabriela |
Oponenti práce: | Šmíd, David |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The bachelor thesis works with expert knowledge of motivation, work motivation, job satisfaction and employee turnover in the context of hospitality in the COVID 19 pandemic. The thesis aims to create a description and profile of an employee of coffee shops with selected coffee with a description of the hierarchy of motivational factors in order to develop a motivational strategy for these specific employees. The partial goal of the thesis is to answer the question of what changes were caused by the COVID 19 pandemic in this particular area of hospitality, which was critically affected by the pandemic. |
Klíčová slova: | mativational factors; job satisfaction; COVID 19 pandemic; hospitality industry |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra personalistiky |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 24. 9. 2020 |
---|---|
Datum podání práce: | 12. 5. 2021 |
Datum obhajoby: | 26. 5. 2021 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/74292/podrobnosti |