Franchising v pohostinství

Název práce: Franchising v pohostinství
Autor(ka) práce: Pavel, Jan
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Švarc, Zbyněk
Oponenti práce: Kříž, Radim
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Cílem práce je charakterizovat koncept podnikání na základě franšízové spolupráce v oboru pohostinství se zaměřením na restaurace rychlého občerstvení. Na základě právní úpravy podnikání v České republice rozhodnout, zda je pro začínající podnikatele v oboru pohostinství vhodné spolupracovat s franšízorem a aplikovat jeho koncept podnikání.
Klíčová slova: franšízing; pohostinství; podnikání; rychlé občerstvení; komparace; McDonald´s
Název práce: Franchising in hospitality industry
Autor(ka) práce: Pavel, Jan
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Švarc, Zbyněk
Oponenti práce: Kříž, Radim
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The main goal of my thesis is to characterize the concept of business cooperation between two independent subjects based on franchise contract. Based on the analysis of the legal regulations of business in the Czech republic decide whether is this kind of cooperation ideal for new entrepreneurs in the hospitality sector.
Klíčová slova: business; franchising; hospitality sector; comparison; McDonald´s

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Podnikání a právo
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra podnikového a evropského práva

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 6. 10. 2020
Datum podání práce: 25. 6. 2021
Datum obhajoby: 6. 9. 2021
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/74559/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: