Kvalita stravovacích služeb pro účastníky vodácké turistiky na Vltavě

Název práce: Kvalita stravovacích služeb pro účastníky vodácké turistiky na Vltavě
Autor(ka) práce: Lžičařová, Alena
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Bejdáková, Blanka
Oponenti práce: Žufan, Jan
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Tato práce se zabývá stravovacími zařízení na úseku řeky Vltavy z Vyššího Brodu do Zlaté Koruny z pohledu vodácké turistiky. Práce hodnotí jejich kvalitu a srovnává zařízení mezi sebou navzájem. Zaměřuje se rovněž na obsah jídelního lístku a s tím související specifické stravovací požadavky osob, kam je zařazeno vegetariánství, veganství, potravinové alergie a potravinové intolerance. Obsahem práce je i stručné charakterizování cestovního ruchu, stravovacích zařízení, vodácké turistiky a kvality služeb. Dle stanovených kritérií bylo zjištěno, že stravovací zařízení jsou na tomto úseku považována za kvalitní.
Klíčová slova: cestovní ruch; řeka Vltava; vodácká turistika; stravovací zařízení; specifické stravovací požadavky; kvalita služeb; mystery shopping
Název práce: Quality of food service establisments for participants of water tourism on the Vltava River
Autor(ka) práce: Lžičařová, Alena
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Bejdáková, Blanka
Oponenti práce: Žufan, Jan
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
This thesis deals with food service establisments on the section of the Vltava River from Vyšší Brod to Zlatá Koruna from the perspective of water tourism. The thesis evaluates their quality and compares the facilities with each other. It also focuses on the content of the menu and the related specific dietary requirements of persons, which include vegetarianism, veganism, food allergies and food intolerances. The content of the thesis also includes a brief characterization of tourism, food service establisments, water tourism and quality of services. According to the established criteria, it was found out that the catering facilities are considered to be of high quality in this area.
Klíčová slova: tourism; Vltava River; specific dietary requirements; quality of services; food service establisments; mystery shopping; water tourism

Informace o studiu

Studijní program / obor: Cestovní ruch
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra cestovního ruchu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 28. 6. 2021
Datum podání práce: 29. 4. 2022
Datum obhajoby: 2. 6. 2022
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/77316/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: