Analýza a návrh informačního systému pro HR oddělení gastronomického podniku

Název práce: Analýza a návrh informačního systému pro HR oddělení gastronomického podniku
Autor(ka) práce: Brychtová, Eliška
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Potančok, Martin
Oponenti práce: Konůpková, Lenka
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Bakalářská práce Analýza a návrh informačního systému pro HR (Human Resources) oddělení gastronomického podniku se zabývá analýzou podnikových procesů a informačního systému v rámci řízení lidských zdrojů a výběrem nového personálního systémů pro konkrétní společnost. V práci je nastíněna situace aktuálních problémů s personálem v gastronomické oblasti, role HR pro podnik a význam personálních informačních systémů. Ve třetí kapitole je představen pro práci vybraný podnik a další kapitola obsahuje procesní analýzu HR procesů v podniku. Analýza původního personálního systému je uvedena v rámci páté kapitoly. Na základě získaných dat byl vytvořen katalog požadavků na nový informační systém pro HR. Aktuální trendy personálních systémů představuje kapitola šestá, kde je také uveden výzkum globálního a českého trhu. Ve stejné kapitole jsou představeny produkty, ze kterých bylo vybíráno pro daný podnik. Samotnému výběru produktu a jeho testování je věnována poslední kapitola práce., která vychází ze získaných dat z provedených analýz a katalogu požadavků.
Klíčová slova: gastronomie; human resources; personální informační systém; procesy
Název práce: Analysis and suggestion of information system for HR department of gastronomic enterprise
Autor(ka) práce: Brychtová, Eliška
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Potančok, Martin
Oponenti práce: Konůpková, Lenka
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Bachelor thesis Analysis and suggestion of information system for HR (Human Resources) department of gastronomic enterprise discusses analysis of enterprise processes and informatic system within human resources management and selection of new informatic system for specific company. In this thesis is outlined situation of current problems with personnel from gastronomic area, roles of HR for the company and significance of personnel information systems. In the third chapter is introduced the chosen company and next chapter contains process analysis of HR process in the company. Analysis of original personnel system is introduced within fifth chapter. Based on acquired data was created requirements catalog on new informatic system for HR. Currents personnel system’s trends introduces chapter six, where is also talked about global and Czech market. In the same chapter are descripted individual products from which was selected for the company. To the selection and testing of the product is devoted last chapter, which is based on obtained data from performed analyses and requirements catalog.
Klíčová slova: processes; gastronomy; human resources; personnel information system

Informace o studiu

Studijní program / obor: Aplikovaná informatika/Aplikovaná informatika
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta informatiky a statistiky
Katedra: Katedra informačních technologií

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 26. 9. 2021
Datum podání práce: 8. 5. 2022
Datum obhajoby: 17. 6. 2022
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/77979/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: