Analýza zaměstnanců v pražském kavárenském prostředí

Název práce: Analýza zaměstnanců v pražském kavárenském prostředí
Autor(ka) práce: Holečková, Petra
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Němec, Otakar
Oponenti práce: Petráček, David
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
V Praze se nachází velké množství kaváren, ve kterých pracuje mnoho zaměstnanců, kterým je v této bakalářské práci věnována pozornost. Na základě analýzy opírající se o dotazníkové šetření budou respondenty zodpovězeny otázky týkající se pracovní spokojenosti, komunikace se zákazníky, odměn a stresu v práci. Pro vedoucí zaměstnance je dotazník odlišný, ale ptající se na otázky velmi podobné. Cílem práce je zjistit a porovnat, jaké mají zaměstnanci v kavárnách pracovní podmínky ve srovnání s jinými podniky. Dozvím se odpovědi na otázky, které jsem si stanovila za účelem provedení analýzy, která může být nápomocná osobám, které se o kavárny zajímají, dále také těm, kteří by se rádi ucházeli o práci v ní a v neposlední řadě může výzkum poskytnout informace samotným kavárnám za účelem zmapování situace v nich.
Klíčová slova: Motivace; Pracovní spokojenost; Stres; Komunikace se zákazníky
Název práce: Emloyee analysis in Prague cafe enviroment
Autor(ka) práce: Holečková, Petra
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Němec, Otakar
Oponenti práce: Petráček, David
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
There are many cafes in Prague with a lot of employees to whom is paid attention in this bachelor's thesis. Based on the analysis the questionnaire survey, respondents will answer questions about job satisfaction, communication with customers, rewards and stress at work. The questionnaire is different for managers, but with very similar questions. The aim of the work is to find out and compare what working conditions in cafes employees have, in comparison with other companies. I will find out the answers to the questions I have set, the analysis can help people who are interested in cafes, as well for those who would like to apply for a job in it, and lastly, research can provide information to cafes themselves, to map the situation in them.
Klíčová slova: Motivation; job satisfaction; Stress; communication with customers

Informace o studiu

Studijní program / obor: Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra personalistiky

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 28. 12. 2021
Datum podání práce: 31. 5. 2022
Datum obhajoby: 8. 6. 2022
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/79183/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: