Zajišťování bezpečnosti potravin v EU

Název práce: Zajišťování bezpečnosti potravin v EU
Autor(ka) práce: Svobodová, Karolína
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Grmelová, Nicole
Oponenti práce: Brandejský, Tomáš
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Cílem této práce je vytvoření základního přehledu týkajícího se zajišťování bezpečnosti potravin v EU. První kapitola je obecně věnována bezpečnosti potravin a jejímu zajišťování v rámci EU. Druhá kapitola se soustředí na implementaci potravinového práva EU do českého právního řádu a třetí kapitola je zaměřená na představení problematiky bezpečnosti a kvality potravin polského původu dovážených na český trh.
Klíčová slova: Potravinové právo EU; Strategie bezpečnosti potravin v ČR; Polské potraviny ; Bezpečnost potravin
Název práce: Ensuring food safety in the EU
Autor(ka) práce: Svobodová, Karolína
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Grmelová, Nicole
Oponenti práce: Brandejský, Tomáš
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The aim of this thesis is to provide a basic overview of food safety in the EU. The first chapter is generally dedicated to food safety and its ensuring within the EU. The second chapter focuses on the implementation of EU food law into the Czech legal system and the third chapter is aimed at presenting the safety and quality of food of Polish origin imported to the Czech market.
Klíčová slova: Polish food; Food safety; EU food law; Food safety strategies in the Czech Republic

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní obchod
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra podnikového a evropského práva

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 24. 8. 2022
Datum podání práce: 28. 4. 2023
Datum obhajoby: 31. 5. 2023
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/81242/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: