Rozvoj značky a marketingové komunikace ve vybraném gastro zařízení
Název práce: | Rozvoj značky a marketingové komunikace ve vybraném gastro zařízení |
---|---|
Autor(ka) práce: | Bozsokiová, Denisa |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Říha, David |
Oponenti práce: | Skolilová , Petra |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Bakalářská práce se zabývá popisem a zhodnocením marketingové komunikace rodinné restaurace na malém městě s velkým potenciálem. Cílem práce je zhodnotit marketingovou komunikaci a značku vybraného gastro zařízení a poté sestavit návrhy na jejich zlepšení. Za účelem, aby restaurace měla dostatek návštěvníků po celý rok, nejenom v hlavní sezóně a najít nové trhy, na které je možné proniknout. Teoretická část se zabývá popisem pojmů, týkajících se marketingu a marketingové komunikace, které jsou později aplikovány v praktické části práce. V práci je například zpracována SWOT analýza vybraného podniku, dotazníkové šetření a rozhovor s majitelem. Na základě těchto a dalších analýz jsou následně představeny návrhy na zlepšení marketingové strategie vybraného podniku. |
Klíčová slova: | SWOT analýza; penzion ; Marketingová komunikace gastro zařízení; marketing; turistické destinace |
Název práce: | Brand development and marketing communication of the selected gastro establishment |
---|---|
Autor(ka) práce: | Bozsokiová, Denisa |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Říha, David |
Oponenti práce: | Skolilová , Petra |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The bachelor thesis deals with the description and evaluation of the marketing communication of a family restaurant in a small town with great potential. The aim of the thesis is to evaluate the marketing communication and brand of the selected gastro establishment and then to compile suggestions for their improvement. In order for the restaurant to have enough visitors throughout the year, not only in high season and to find new markets to penetrate. The theoretical part deals with the description of concepts related to marketing and marketing communication, which are later applied in the practical part of the thesis. For example, the thesis includes a SWOT analysis of the selected enterprise, a questionnaire survey and an interview with the owner. On the basis of these and other analyses, suggestions for improving the marketing strategy of the selected enterprise are subsequently presented. |
Klíčová slova: | tourist destinations; Marketing communication of gastronomic facilities; SWOT analysis; marketing; pension |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra marketingu |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 24. 10. 2023 |
---|---|
Datum podání práce: | 7. 5. 2024 |
Datum obhajoby: | 29. 5. 2024 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/86197/podrobnosti |