The quality of yoghurts in the Czech market
Thesis title: | Kvalita jogurtů na českém trhu |
---|---|
Author: | Balatková, Táňa |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Kořánová, Helena |
Opponents: | Hůlová, Marie |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Ve své práci se věnuji problematice jogurtů, výrobě, historii, legislativě... Hlavním cílem mé práce však bylo prozkoumat preference a hodnoty, které vyhledávají mladí lidé u jogurtů. Zaměřila jsem se na vysokoškolské studenty, u kterých mě zajímalo, jak často jogurty konzumují, kterým druhům dávají přednost a zda je zajímá kvalita. Veškeré informace jsem od respondentů získala pomocí dotazníkového šetření a následně výsledky analyzovala. |
Keywords: | kvalita; student; jogurt |
Thesis title: | The quality of yoghurts in the Czech market |
---|---|
Author: | Balatková, Táňa |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Kořánová, Helena |
Opponents: | Hůlová, Marie |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | In my work I deal with yoghurts, especially their production, history, legislative. The aim of my work is to explore preferences and values of young people. I concentrated on university students, their consumption of yoghurts and their quality demands. My analysis is based on questionaires and I worked out the graphs which avaluate the students answers. |
Keywords: | student; quality; yoghurt |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | Department of Management |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 17. 2. 2010 |
---|---|
Date of submission: | 20. 5. 2010 |
Date of defense: | 29. 6. 2010 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/24856/podrobnosti |