Business plan
Thesis title: | Podnikateľský plán |
---|---|
Author: | Džatková, Zuzana |
Thesis type: | Diploma thesis |
Supervisor: | Tyll, Ladislav |
Opponents: | Krause, Josef |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | Cieľom tejto diplomovej práce je pripraviť reálny a konkrétny podnikateľský plán pohostinského zariadenia. Teoretická časť je zameraná na problematiku podnikania, legislatívne aspekty podnikania v pohostinstve a ciele a štruktúru podnikateľského plánu. V praktickej časti je popísané založenie spoločnosti, prevádzka, marketingová stratégia, analýza makrookolia a mikrookolia podniku a analýza finančných výkazov. Ďalej sa v práci nachádza SWOT analýza a vybrané finančné ukazovatele. |
Keywords: | podnikanie; pohostinské zariadenie; malé a stredné podniky |
Thesis title: | Podnikatelský plán |
---|---|
Author: | Džatková, Zuzana |
Thesis type: | Diplomová práce |
Supervisor: | Tyll, Ladislav |
Opponents: | Krause, Josef |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | Cílem této diplomové práce je připravit reálný a konkrétní podnikatelský plán pohostinského zařízení. Teoretická část je zaměřená na problematiku podnikání, legislativní aspekty podnikání v pohostinství a cíle a strukturu podnikatelského plánu. V praktické části je popsané založení společnosti, , provoz, marketingová strategie, analýza makrookolí a mikrookolí, podniku a analýza finančních výkazů. Dále se v práci nachází SWOT analýza a finanční ukazatele. |
Keywords: | malé a střední podniky; podnikání; pohostinské zařízení |
Thesis title: | Business plan |
---|---|
Author: | Džatková, Zuzana |
Thesis type: | Diploma thesis |
Supervisor: | Tyll, Ladislav |
Opponents: | Krause, Josef |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | Goal of this theses is to prepare real and concrete business plan of hospitality business. Theoretical part focuses on entrepreneurial activity, legal aspects of hospitality and goals and structure of business plan. In practical part is described establishment of company, operation, marketing strategy, analysis of macro and micro environs, and analysis of financial statements. Then there is SWOT analysis and selected financial indicators. |
Keywords: | entrepreneurship; small and middle business; hospitality |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Type of study programme: | Magisterský studijní program |
Assigned degree: | Ing. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | The Department of Business Economics |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 16. 4. 2010 |
---|---|
Date of submission: | 1. 12. 2010 |
Date of defense: | 2. 2. 2011 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/26225/podrobnosti |