Business plan - River Terrace Bar
Thesis title: | Podnikatelský plán - River Terrace Bar |
---|---|
Author: | Řezníček, Petr |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Krause, Josef |
Opponents: | Fuka, Martin |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | V dnešních pohostinských zařízeních má ekonomika mnohem větší význam, než samotná odbornost, proto se často zapomíná právě na tvorbu podnikatelského plánu v rané fázi podnikatelské činnosti. Předmětem mého podnikání jsem si zvolil provoz kabaretního baru ve stylu podniků z 30. let 20. století v nově vznikajícím hotelu River Terrace na pražském Smíchově. V teoretické části se zabývám postupy k vytvoření kvalitního podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje konkrétní plán pro mou společnost přes podrobnou analýzu trhu a konkurence, plánování vhodné marketingové strategie až po sestavení provozního a finančního plánu včetně prognózy vývoje hospodaření na pět let dopředu. Cílem této práce je zjistit proveditelnost a reálnost podnikatelského záměru a dozvědět se, jaké šance má podnik na úspěch a zda by bylo vhodné do tohoto plánu investovat. |
Keywords: | bar; podnikatelský plán; kabaret; luxus; 30. léta |
Thesis title: | Business plan - River Terrace Bar |
---|---|
Author: | Řezníček, Petr |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Krause, Josef |
Opponents: | Fuka, Martin |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Even though it is often forgotten, the meaning of a business plan is of great importance to hospitality facilities and it should be created during an early stage of entrepreneurial activity. I focused on the operation of a 30s-style cabaret bar which is to be built as a part of prospective River Terrace hotel in Smichov, Prague. I analyse procedures that lead to the successful business plan in the theoretical part of my thesis. The practical part of my thesis contains a suitable plan for my company including detailed market analysis, competition analysis, marketing strategy planning, operational plan, financial plan and economic development forecast for 5 years. The aim of this report is to consider feasibility of the business plan, to consider its chances of success, and to decide whether the plan should be pursued. |
Keywords: | bar; business plan; luxury; cabaret; 30th years |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | The Department of Business Economics |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 20. 10. 2011 |
---|---|
Date of submission: | 29. 4. 2012 |
Date of defense: | 26. 6. 2012 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/33748/podrobnosti |