Podnikatelský plán - River Terrace Bar
Název práce: | Podnikatelský plán - River Terrace Bar |
---|---|
Autor(ka) práce: | Řezníček, Petr |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Krause, Josef |
Oponenti práce: | Fuka, Martin |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | V dnešních pohostinských zařízeních má ekonomika mnohem větší význam, než samotná odbornost, proto se často zapomíná právě na tvorbu podnikatelského plánu v rané fázi podnikatelské činnosti. Předmětem mého podnikání jsem si zvolil provoz kabaretního baru ve stylu podniků z 30. let 20. století v nově vznikajícím hotelu River Terrace na pražském Smíchově. V teoretické části se zabývám postupy k vytvoření kvalitního podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje konkrétní plán pro mou společnost přes podrobnou analýzu trhu a konkurence, plánování vhodné marketingové strategie až po sestavení provozního a finančního plánu včetně prognózy vývoje hospodaření na pět let dopředu. Cílem této práce je zjistit proveditelnost a reálnost podnikatelského záměru a dozvědět se, jaké šance má podnik na úspěch a zda by bylo vhodné do tohoto plánu investovat. |
Klíčová slova: | bar; podnikatelský plán; kabaret; luxus; 30. léta |
Název práce: | Business plan - River Terrace Bar |
---|---|
Autor(ka) práce: | Řezníček, Petr |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Krause, Josef |
Oponenti práce: | Fuka, Martin |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Even though it is often forgotten, the meaning of a business plan is of great importance to hospitality facilities and it should be created during an early stage of entrepreneurial activity. I focused on the operation of a 30s-style cabaret bar which is to be built as a part of prospective River Terrace hotel in Smichov, Prague. I analyse procedures that lead to the successful business plan in the theoretical part of my thesis. The practical part of my thesis contains a suitable plan for my company including detailed market analysis, competition analysis, marketing strategy planning, operational plan, financial plan and economic development forecast for 5 years. The aim of this report is to consider feasibility of the business plan, to consider its chances of success, and to decide whether the plan should be pursued. |
Klíčová slova: | bar; business plan; luxury; cabaret; 30th years |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra podnikové ekonomiky |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 20. 10. 2011 |
---|---|
Datum podání práce: | 29. 4. 2012 |
Datum obhajoby: | 26. 6. 2012 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/33748/podrobnosti |