Business plan for a Vietnamese restaurant

Thesis title: Podnikatelský plán vietnamské restaurace
Author: Vuong, Ha Phuong
Thesis type: Diplomová práce
Supervisor: Špaček, Miroslav
Opponents: Svobodová, Ivana
Thesis language: Česky
Abstract:
Cílem diplomové práce je podrobné zpracování podnikatelského plánu nově zakládané vietnamské restaurace a posouzení reálnosti jeho implementace, ekonomické efektivnosti a komerční životaschopnosti. Podnikatelský plán zahrnuje charakteristiku podnikatelského záměru, analýzu prostředí a trhu, marketingový plán, finanční analýzu a v neposlední řadě analýzu rizik podnikání včetně návrhu protirizikových opatření.
Keywords: Analýza; Jídlo; Vietnamská restaurace; Podnikatelský plán; Strategie
Thesis title: Business plan for a Vietnamese restaurant
Author: Vuong, Ha Phuong
Thesis type: Diploma thesis
Supervisor: Špaček, Miroslav
Opponents: Svobodová, Ivana
Thesis language: Česky
Abstract:
The goal of this thesis is to create a business plan for a Vietnamese restaurant and assessing the feasibility of its implementation, economic effectiveness and commercial viability. The business plan includes the main characteristics of the business aim. This thesis also concerns market and environmental analysis, marketing plan, financial analysis, and also business risk analysis.
Keywords: Business plan; Strategy; Analysis; Food; Vietnamese restaurant

Information about study

Study programme: Ekonomika a management/Arts Management
Type of study programme: Magisterský studijní program
Assigned degree: Ing.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of Business Administration
Department: Department of Management

Information on submission and defense

Date of assignment: 30. 11. 2012
Date of submission: 30. 1. 2013
Date of defense: 29. 5. 2013
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/41079/podrobnosti

Files for download

    Last update: