Business plan for a Vietnamese restaurant
Thesis title: | Podnikatelský plán vietnamské restaurace |
---|---|
Author: | Vuong, Ha Phuong |
Thesis type: | Diplomová práce |
Supervisor: | Špaček, Miroslav |
Opponents: | Svobodová, Ivana |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Cílem diplomové práce je podrobné zpracování podnikatelského plánu nově zakládané vietnamské restaurace a posouzení reálnosti jeho implementace, ekonomické efektivnosti a komerční životaschopnosti. Podnikatelský plán zahrnuje charakteristiku podnikatelského záměru, analýzu prostředí a trhu, marketingový plán, finanční analýzu a v neposlední řadě analýzu rizik podnikání včetně návrhu protirizikových opatření. |
Keywords: | Analýza; Jídlo; Vietnamská restaurace; Podnikatelský plán; Strategie |
Thesis title: | Business plan for a Vietnamese restaurant |
---|---|
Author: | Vuong, Ha Phuong |
Thesis type: | Diploma thesis |
Supervisor: | Špaček, Miroslav |
Opponents: | Svobodová, Ivana |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | The goal of this thesis is to create a business plan for a Vietnamese restaurant and assessing the feasibility of its implementation, economic effectiveness and commercial viability. The business plan includes the main characteristics of the business aim. This thesis also concerns market and environmental analysis, marketing plan, financial analysis, and also business risk analysis. |
Keywords: | Business plan; Strategy; Analysis; Food; Vietnamese restaurant |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Arts Management |
---|---|
Type of study programme: | Magisterský studijní program |
Assigned degree: | Ing. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | Department of Management |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 30. 11. 2012 |
---|---|
Date of submission: | 30. 1. 2013 |
Date of defense: | 29. 5. 2013 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/41079/podrobnosti |