Podnikatelský plán vietnamské restaurace
Název práce: | Podnikatelský plán vietnamské restaurace |
---|---|
Autor(ka) práce: | Vuong, Ha Phuong |
Typ práce: | Diplomová práce |
Vedoucí práce: | Špaček, Miroslav |
Oponenti práce: | Svobodová, Ivana |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Cílem diplomové práce je podrobné zpracování podnikatelského plánu nově zakládané vietnamské restaurace a posouzení reálnosti jeho implementace, ekonomické efektivnosti a komerční životaschopnosti. Podnikatelský plán zahrnuje charakteristiku podnikatelského záměru, analýzu prostředí a trhu, marketingový plán, finanční analýzu a v neposlední řadě analýzu rizik podnikání včetně návrhu protirizikových opatření. |
Klíčová slova: | Analýza; Jídlo; Vietnamská restaurace; Podnikatelský plán; Strategie |
Název práce: | Business plan for a Vietnamese restaurant |
---|---|
Autor(ka) práce: | Vuong, Ha Phuong |
Typ práce: | Diploma thesis |
Vedoucí práce: | Špaček, Miroslav |
Oponenti práce: | Svobodová, Ivana |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The goal of this thesis is to create a business plan for a Vietnamese restaurant and assessing the feasibility of its implementation, economic effectiveness and commercial viability. The business plan includes the main characteristics of the business aim. This thesis also concerns market and environmental analysis, marketing plan, financial analysis, and also business risk analysis. |
Klíčová slova: | Business plan; Strategy; Analysis; Food; Vietnamese restaurant |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Arts Management |
---|---|
Typ studijního programu: | Magisterský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Ing. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra managementu |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 30. 11. 2012 |
---|---|
Datum podání práce: | 30. 1. 2013 |
Datum obhajoby: | 29. 5. 2013 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/41079/podrobnosti |