Business plan
Thesis title: | Podnikatelský plán |
---|---|
Author: | Zahrádková, Martina |
Thesis type: | Diplomová práce |
Supervisor: | Krause, Josef |
Opponents: | Štamfestová, Petra |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pekárny, která se zaměřuje na žitné a kvasové výrobky, přičemž vyrábí i produkty klasické. Cílem práce je zhodnocení provozuschopnosti a životaschopnosti malé pekárny, která dodává pouze do pěti částí Prahy. V teoretické části budou popsány metody a postupy sestavení podnikatelského plánu, které budou použity v části praktické. |
Keywords: | žitné a kvasové výrobky; pečivo; moskva; podnikatelský plán; pekárna |
Thesis title: | Business plan |
---|---|
Author: | Zahrádková, Martina |
Thesis type: | Diploma thesis |
Supervisor: | Krause, Josef |
Opponents: | Štamfestová, Petra |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Thesis deals with making of a business plan for a bakery, which is focused rye and fermentation products. Main goal of this thesis is to evaluate operation efficiency and viability of a small bakery, which delivers only to five parts of Prague. Methods and techniques used to create a business plan are presented in theoretical part and used in practical part thereafter. |
Keywords: | pastry; business plan; bakery; rye and fermentation products; bread Moscow |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Type of study programme: | Magisterský studijní program |
Assigned degree: | Ing. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | Department of strategy |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 30. 4. 2015 |
---|---|
Date of submission: | 16. 12. 2015 |
Date of defense: | 2. 2. 2016 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/52803/podrobnosti |