Podnikatelský plán

Název práce: Podnikatelský plán
Autor(ka) práce: Zahrádková, Martina
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Krause, Josef
Oponenti práce: Štamfestová, Petra
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pekárny, která se zaměřuje na žitné a kvasové výrobky, přičemž vyrábí i produkty klasické. Cílem práce je zhodnocení provozuschopnosti a životaschopnosti malé pekárny, která dodává pouze do pěti částí Prahy. V teoretické části budou popsány metody a postupy sestavení podnikatelského plánu, které budou použity v části praktické.
Klíčová slova: žitné a kvasové výrobky; pečivo; moskva; podnikatelský plán; pekárna
Název práce: Business plan
Autor(ka) práce: Zahrádková, Martina
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Krause, Josef
Oponenti práce: Štamfestová, Petra
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Thesis deals with making of a business plan for a bakery, which is focused rye and fermentation products. Main goal of this thesis is to evaluate operation efficiency and viability of a small bakery, which delivers only to five parts of Prague. Methods and techniques used to create a business plan are presented in theoretical part and used in practical part thereafter.
Klíčová slova: pastry; business plan; bakery; rye and fermentation products; bread Moscow

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra strategie

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 30. 4. 2015
Datum podání práce: 16. 12. 2015
Datum obhajoby: 2. 2. 2016
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/52803/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: