Fast Food Restaurant Business Plan

Thesis title: Podnikatelský plán v oblasti rychlého občerstvení
Author: Hýbl, Jan
Thesis type: Diplomová práce
Supervisor: Hartman, Ladislav
Opponents: Habrmanová, Blanka
Thesis language: Česky
Abstract:
Cílem této diplomové práce je zpracovat podnikatelský plán pro nově vznikající podnikatelský subjekt v oblasti rychlého občerstvení. Hlavním cílem podnikatelského plánu je posoudit proveditelnost a reálnost daného záměru. Práce je rozdělena na dvě základní části. První z těchto částí je část teoretická, která nejprve seznamuje s podnikatelskou činností a podnikáním malých a středních podniků v ČR. Následně se věnuje popisu hlavních zásad, metod a přístupů pro zpracování, včetně charakteristiky jednotlivých části podnikatelského plánu. V praktické části je zhotoven kompletní podnikatelský plán pro daný projekt, který čerpá z teoretických východisek uvedených v první části práce. V závěru práce je podnikatelský záměr autorem vyhodnocen.
Keywords: finanční plán; rychlé občerstvení; podnikatelský plán
Thesis title: Fast Food Restaurant Business Plan
Author: Hýbl, Jan
Thesis type: Diploma thesis
Supervisor: Hartman, Ladislav
Opponents: Habrmanová, Blanka
Thesis language: Česky
Abstract:
The aim of this diploma thesis is to execute a business plan for a business in the field of fast foods. The main goal of the business plan is to evaluate feasibility and practicability of this project. The master thesis is divided into two main sections: a theoretical and practical one. The first part describes the entrepreneurship, small & medium enterprises in Czech Republic and a business plan. Moreover, it focuses on theoretical background that consists of principles, methods and approaches that should be respected when writing a business plan. In addition, it describes parts of a business plan. The second part deals with the business plan for the project itself that is based on the theoretical background. The evaluation of this business idea in terms of its aspects is then provided.
Keywords: financial plan; fast food; business plan

Information about study

Study programme: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Type of study programme: Magisterský studijní program
Assigned degree: Ing.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of Business Administration
Department: Department of Entrepreneurship

Information on submission and defense

Date of assignment: 2. 5. 2016
Date of submission: 12. 12. 2016
Date of defense: 1. 2. 2017
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/57518/podrobnosti

Files for download

    Last update: