Application of nutritional problem in use – application for McDonald’s
Thesis title: | Využitie nutričného problému v praxi - aplikácia na McDonald's |
---|---|
Author: | Klaučová, Dominika |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Kuncová, Martina |
Opponents: | Dlouhá, Zuzana |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | Záverečná práca je zameraná na riešenie nutričného problému v jednom z najznámejších fast foodov, konkrétne McDonald's. Cieľom je vytvorenie denného jedálneho lístka vzhľadom na doporučené nutričné hodnoty, pričom je dôležitá minimalizácia nákladov. Obmedzujúce podmienky sú zostavené z denných odporučených nutričných hodnôt. Prvá časť práce je zameraná na teoretickú definíciu nutričného problému. V druhej časti je popísaná nutričná problematika a v tretej časti sú riešené jednotlivé modifikácie zadaného problému |
Keywords: | zdravá výživa; Mcdonald's; nutričný problém |
Thesis title: | Využití nutričního problému v praxi - aplikace na McDonald's |
---|---|
Author: | Klaučová, Dominika |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Kuncová, Martina |
Opponents: | Dlouhá, Zuzana |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | Závěreční práce je změřena na řešení nutričního problému v jednom z najznámějších fast foodov, konkrétně McDonald's. Cílem je vytvoření denního jídelního lístku vzhledem na doporučené denní nutriční hodnoty, pričemž je důležitá minimalizace nákladů. Omezující podmínky jsou zostaveny z denních doporučených nutričních hodnot. První část práce je zaměřena na teoretickou definici nutričního problému. V druhé části jsou řešeny jednotlivý modifikace zadaného problému. |
Keywords: | Mcdonald's; nutriční problém; zdravá výživa |
Thesis title: | Application of nutritional problem in use – application for McDonald’s |
---|---|
Author: | Klaučová, Dominika |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Kuncová, Martina |
Opponents: | Dlouhá, Zuzana |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | The bachelor thesis is concentrated on solving diet problem in one of the most popular fast foods, specifically McDonald's. The objective is to create daily menu according to guideline daily amount, while minimization of costs is important. Limits for nutrient values are made from guideline daily amount. The first part is concentrated on theoretic definition of diet problem. In the second part nutritional problematic is described and in the third part there are different modifications of diet problem solved. |
Keywords: | McDonald's; healthy diet; diet problem |
Information about study
Study programme: | Kvantitativní metody v ekonomice/Matematické metody v ekonomii |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Informatics and Statistics |
Department: | Department of Econometrics |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 30. 9. 2014 |
---|---|
Date of submission: | 11. 5. 2015 |
Date of defense: | 25. 6. 2015 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/49447/podrobnosti |