Využití nutričního problému v praxi - aplikace na McDonald's
Název práce: | Využitie nutričného problému v praxi - aplikácia na McDonald's |
---|---|
Autor(ka) práce: | Klaučová, Dominika |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Kuncová, Martina |
Oponenti práce: | Dlouhá, Zuzana |
Jazyk práce: | Slovensky |
Abstrakt: | Záverečná práca je zameraná na riešenie nutričného problému v jednom z najznámejších fast foodov, konkrétne McDonald's. Cieľom je vytvorenie denného jedálneho lístka vzhľadom na doporučené nutričné hodnoty, pričom je dôležitá minimalizácia nákladov. Obmedzujúce podmienky sú zostavené z denných odporučených nutričných hodnôt. Prvá časť práce je zameraná na teoretickú definíciu nutričného problému. V druhej časti je popísaná nutričná problematika a v tretej časti sú riešené jednotlivé modifikácie zadaného problému |
Klíčová slova: | zdravá výživa; Mcdonald's; nutričný problém |
Název práce: | Využití nutričního problému v praxi - aplikace na McDonald's |
---|---|
Autor(ka) práce: | Klaučová, Dominika |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Kuncová, Martina |
Oponenti práce: | Dlouhá, Zuzana |
Jazyk práce: | Slovensky |
Abstrakt: | Závěreční práce je změřena na řešení nutričního problému v jednom z najznámějších fast foodov, konkrétně McDonald's. Cílem je vytvoření denního jídelního lístku vzhledem na doporučené denní nutriční hodnoty, pričemž je důležitá minimalizace nákladů. Omezující podmínky jsou zostaveny z denních doporučených nutričních hodnot. První část práce je zaměřena na teoretickou definici nutričního problému. V druhé části jsou řešeny jednotlivý modifikace zadaného problému. |
Klíčová slova: | Mcdonald's; nutriční problém; zdravá výživa |
Název práce: | Application of nutritional problem in use – application for McDonald’s |
---|---|
Autor(ka) práce: | Klaučová, Dominika |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Kuncová, Martina |
Oponenti práce: | Dlouhá, Zuzana |
Jazyk práce: | Slovensky |
Abstrakt: | The bachelor thesis is concentrated on solving diet problem in one of the most popular fast foods, specifically McDonald's. The objective is to create daily menu according to guideline daily amount, while minimization of costs is important. Limits for nutrient values are made from guideline daily amount. The first part is concentrated on theoretic definition of diet problem. In the second part nutritional problematic is described and in the third part there are different modifications of diet problem solved. |
Klíčová slova: | McDonald's; healthy diet; diet problem |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Kvantitativní metody v ekonomice/Matematické metody v ekonomii |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta informatiky a statistiky |
Katedra: | Katedra ekonometrie |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 30. 9. 2014 |
---|---|
Datum podání práce: | 11. 5. 2015 |
Datum obhajoby: | 25. 6. 2015 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/49447/podrobnosti |