Importance of the National Gastronomy in Tourist Trade in Czech Republic
Thesis title: | Význam národní gastronomie v cestovním ruchu České republiky |
---|---|
Author: | Kostková, Hana |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Mlejnková, Lena |
Opponents: | - |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Bakalářská práce se zabývá českou gastronomií jako celku, její historií a současnými i budoucími trendy moderní české kuchyně. Kromě toho je zde i kapitola uvádějící ekonomické charakteristiky stravovacích a ubytovacích služeb. Součástí je i rozhovor s Jiřím Králem, šéfkuchařem Francouzské a Plzeňské restaurace Obecního domu v Praze a kapitánem českého reprezentačního týmu kuchařů a cukrářů. Cílem práce bylo analyzovat, jaký význam má pro český příjezdový cestovní ruch úroveň poskytovaných gastronomických služeb. Analýza byla provedena na základě přímého a nepřímého dotazníkového šetření. |
Keywords: | - |
Thesis title: | Importance of the National Gastronomy in Tourist Trade in Czech Republic |
---|---|
Author: | Kostková, Hana |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Mlejnková, Lena |
Opponents: | - |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | |
Keywords: | - |
Thesis title: | Importance of the National Gastronomy in Tourist Trade in Czech Republic |
---|---|
Author: | Kostková, Hana |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Mlejnková, Lena |
Opponents: | - |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | |
Keywords: | - |
Information about study
Study programme: | Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of International Relations |
Department: | Department of Tourism |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 18. 6. 2008 |
---|---|
Date of submission: | 18. 6. 2008 |
Date of defense: | 30. 6. 2008 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/10054/podrobnosti |