A proposal of marketing communication for a chosen company
Thesis title: | Návrh marketingové komunikace vybrané společnosti |
---|---|
Author: | Gyertyáková, Lucie |
Thesis type: | Diplomová práce |
Supervisor: | Vávra, Oldřich |
Opponents: | Hanousková, Kristina |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Diplomová práce se zaměřuje na návrh marketingové komunikace vybrané společnosti, konkrétně její divize, která se nachází na B2B trhu. Hlavním cílem této práce je vytvoření návrhu na zlepšení marketingové komunikace. První část práce, která je věnována teoretickým poznatkům klade velký důraz na specifika B2B trhů a jednotlivé nástroje marketingové komunikace. Praktickou část následně tvoří analýza současné situace, na kterou navazuje vyhodnocení provedeného dotazníkového šetření, kterého se zúčastnilo 49 respondentů z řad stávajících zákazníků. Na základě získaných teoretických informací, sekundárních a primárních dat je následně vytvořen soubor doporučení pro zlepšení současné marketingové komunikace. |
Keywords: | marketingová komunikace; B2B; gastronomie |
Thesis title: | A proposal of marketing communication for a chosen company |
---|---|
Author: | Gyertyáková, Lucie |
Thesis type: | Diploma thesis |
Supervisor: | Vávra, Oldřich |
Opponents: | Hanousková, Kristina |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | The master's thesis is focused on a proposal of marketing communication for a selected company, specifically its division, which is located on the B2B market. The main objective of this thesis is to create a set of recommendations for improving marketing communication. The first part of the thesis, which is devoted to theoretical knowledge, puts a great emphasis on the specifics of B2B markets and individual marketing communication tools. The practical part consists of an analysis of the current situation, followed by an evaluation of a questionnaire survey conducted with 49 respondents from existing customers. On the basis of the theoretical information, secondary and primary data obtained, a set of recommendations for improving current marketing communication is subsequently developed. |
Keywords: | marketing communication; gastronomy; B2B |
Information about study
Study programme: | Management |
---|---|
Type of study programme: | Magisterský studijní program |
Assigned degree: | Ing. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | Department of Marketing |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 1. 12. 2020 |
---|---|
Date of submission: | 9. 5. 2022 |
Date of defense: | 7. 6. 2022 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/75758/podrobnosti |