Emloyee analysis in Prague cafe enviroment
Thesis title: | Analýza zaměstnanců v pražském kavárenském prostředí |
---|---|
Author: | Holečková, Petra |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Němec, Otakar |
Opponents: | Petráček, David |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | V Praze se nachází velké množství kaváren, ve kterých pracuje mnoho zaměstnanců, kterým je v této bakalářské práci věnována pozornost. Na základě analýzy opírající se o dotazníkové šetření budou respondenty zodpovězeny otázky týkající se pracovní spokojenosti, komunikace se zákazníky, odměn a stresu v práci. Pro vedoucí zaměstnance je dotazník odlišný, ale ptající se na otázky velmi podobné. Cílem práce je zjistit a porovnat, jaké mají zaměstnanci v kavárnách pracovní podmínky ve srovnání s jinými podniky. Dozvím se odpovědi na otázky, které jsem si stanovila za účelem provedení analýzy, která může být nápomocná osobám, které se o kavárny zajímají, dále také těm, kteří by se rádi ucházeli o práci v ní a v neposlední řadě může výzkum poskytnout informace samotným kavárnám za účelem zmapování situace v nich. |
Keywords: | Motivace; Pracovní spokojenost; Stres; Komunikace se zákazníky |
Thesis title: | Emloyee analysis in Prague cafe enviroment |
---|---|
Author: | Holečková, Petra |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Němec, Otakar |
Opponents: | Petráček, David |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | There are many cafes in Prague with a lot of employees to whom is paid attention in this bachelor's thesis. Based on the analysis the questionnaire survey, respondents will answer questions about job satisfaction, communication with customers, rewards and stress at work. The questionnaire is different for managers, but with very similar questions. The aim of the work is to find out and compare what working conditions in cafes employees have, in comparison with other companies. I will find out the answers to the questions I have set, the analysis can help people who are interested in cafes, as well for those who would like to apply for a job in it, and lastly, research can provide information to cafes themselves, to map the situation in them. |
Keywords: | Motivation; job satisfaction; Stress; communication with customers |
Information about study
Study programme: | Podniková ekonomika a management |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | Department of Personnel Management |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 28. 12. 2021 |
---|---|
Date of submission: | 31. 5. 2022 |
Date of defense: | 8. 6. 2022 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/79183/podrobnosti |