Korea - stravování jako součást kultury národa
Název práce: | Korea - stravování jako součást kultury národa |
---|---|
Autor(ka) práce: | Danielová, Dorota |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Mlejnková, Lena |
Oponenti práce: | Kondrashov, Alexey |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Práce pojednává o významu stravování v rámci korejské kultury a jeho význam a možné způsoby využití v cestovním ruchu. Každá národní gastronomie je něčím specifická a tyto specifika jsou zde také charakterizovány, jak z pohledu skladby stravy, tak z pohledu tradic a etikety stolování. |
Klíčová slova: | Cestovní ruch; Gastronomie; Korea |
Název práce: | Korea - gastronomy as a part of cultural herritage |
---|---|
Autor(ka) práce: | Danielová, Dorota |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Mlejnková, Lena |
Oponenti práce: | Kondrashov, Alexey |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | My thesis is about Korean cuisine, its ingredients, preparation methods and also traditions connected with preparation and consumption of food. I'm describing the importance of gastronomy in Korean culture, but also its importance and possibilities in tourism. |
Klíčová slova: | Korea; Tourism; Gastronomy |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta mezinárodních vztahů |
Katedra: | Katedra cestovního ruchu |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 2. 11. 2011 |
---|---|
Datum podání práce: | 15. 5. 2012 |
Datum obhajoby: | 31. 5. 2012 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/34321/podrobnosti |