Analýza nabídky a poptávky francouzské gastronomie v Praze
Název práce: | Analýza nabídky a poptávky francouzské gastronomie v Praze |
---|---|
Autor(ka) práce: | Chvátalová, Kristýna |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Valentová, Jana |
Oponenti práce: | Rolínek, Igor |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Současným trendem je nabídka francouzské kuchyně v mnoha restauračních zařízeních za hranicemi Francie. Cílem bakalářské práce je představit francouzskou gastronomii a zjistit, jaká je situace na trhu francouzské gastronomie v Praze. Nejprve je uskutečněna analýza nabídky a poptávky se zaměřením na zařízení veřejného stravování. Následně jsou výsledky analýz porovnány a jsou uvedena doporučení pro daný trh. |
Klíčová slova: | francouzská gastronomie; zařízení veřejného stravování; gastronomie; stravovací služby |
Název práce: | The Analysis of the French Cuisine?Supply and Demand in Prague |
---|---|
Autor(ka) práce: | Chvátalová, Kristýna |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Valentová, Jana |
Oponenti práce: | Rolínek, Igor |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The French culinary specialities are offered in the food and beverage facilities in many countries. The aim of the bachelor's thesis is to characterize the French gastronomy and to analyse the French cuisine supply and demand in Prague. Firstly the current supply is analysed. The demand analysis finds out whether there is an interest in French cuisine. Then this question is answered -- Does the supply meet the demand? The conclusion and recommendations are made. |
Klíčová slova: | French cuisine; gastronomy; restaurant; food and beverage facility |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta mezinárodních vztahů |
Katedra: | Katedra cestovního ruchu |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 26. 1. 2012 |
---|---|
Datum podání práce: | 5. 5. 2012 |
Datum obhajoby: | 8. 6. 2012 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/35666/podrobnosti |