Podnikatelský plán MSP
Název práce: | Podnikatelský plán MSP |
---|---|
Autor(ka) práce: | Beránková, Alena |
Typ práce: | Diplomová práce |
Vedoucí práce: | Svobodová, Ivana |
Oponenti práce: | Habrmanová, Blanka |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Cílem této diplomové práce je vypracovat podnikatelský plán pro začínající podnik působící v oblasti pohostinství s důrazem na zdravý životní styl. Práce je složena ze dvou hlavních částí, teoretické a praktické. Teoretická část, vycházející z odborné literatury, poskytuje čtenáři metodické postupy, které jsou uplatňovány při koncepci podnikatelského plánu. Nejprve jsou zde vymezeny základní pojmy z oblasti podnikání a obecná doporučení v souvislosti s danou problematikou, dále je podrobněji rozebrána struktura podnikatelského plánu. Praktická část je tvořena samotným podnikatelským plánem. Neméně významnou součástí práce je také závěr, který shrne poznatky, zjištěné v praktické části, ohledně výhodnosti a realizovatelnosti projektu. |
Klíčová slova: | oblast pohostinství; podnikatelský plán; zdravé stravování |
Název práce: | Business plan SME |
---|---|
Autor(ka) práce: | Beránková, Alena |
Typ práce: | Diploma thesis |
Vedoucí práce: | Svobodová, Ivana |
Oponenti práce: | Habrmanová, Blanka |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The aim of this thesis is to create a business plan for a start-up enterprise acting in the hospitality industry with an emphasis on a healthy lifestyle. The thesis consists of two main parts, theoretical and practical. The theoretical part, based on the literature, provides the reader with methodological procedures, which are applied in the plan. At First there are described the basic concepts of business and general recommendations in connection with this issue, next parts are the structure of the business plan. The practical part is the real business plan. Equally important part of the work is the conclusion which summarizes the findings identified in the practical part, about the benefits and feasibility of the project. |
Klíčová slova: | healthy eating; business plan; hospitality industry |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Magisterský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Ing. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra managementu |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 1. 12. 2013 |
---|---|
Datum podání práce: | 1. 5. 2014 |
Datum obhajoby: | 11. 6. 2014 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/46344/podrobnosti |
Soubory ke stažení
Neveřejná příloha
Neveřejný soubor Stáhnout
Neveřejný soubor Stáhnout
Neveřejná příloha
Neveřejný soubor Stáhnout
Neveřejný soubor Stáhnout