Analýza rizik při výrobě piva

Název práce: Analýza rizik při výrobě piva
Autor(ka) práce: Šímová, Markéta
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Plášková, Alena
Oponenti práce: Hykš, Ondřej
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Cílem práce je zjistit nejčastěji se vyskytující rizika při výrobě piva a následná aplikace metod analýzy rizik v konkrétním vybraném pivovaru. Práce se zaobírá popisem analýzy rizik a dále je zaměřena na metodu HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Výstupem mé diplomové práce je zhodnocení výchozího stavu systému HACCP ve vybraném pivovaru a následné navržení možných zlepšení. Dále je poskytnuto i srovnání s kapacitně větším pivovarem.
Klíčová slova: Pivo; Riziko; HACCP
Název práce: Risk analysis of quality management system: production of beer
Autor(ka) práce: Šímová, Markéta
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Plášková, Alena
Oponenti práce: Hykš, Ondřej
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The objective of my final thesis is to ascertain the occurence of the most frequent risks during production of beer and the aplication of risk analysis methods in concrete brewery. The text deals with description of risk analysis and is aimed on HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). The outcome of the text is to evaluate starting position of HACCP in concrete brewery and to make suggestion of improvements. Furthermore, there is a comparision with other and much bigger brewery in my final thesis.
Klíčová slova: Risk; HACCP; Beer

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 15. 10. 2014
Datum podání práce: 15. 4. 2015
Datum obhajoby: 4. 6. 2015
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/50509/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: